Compactoare ECOMPRESS pentru deșeuri potrivite pentru nevoile dvs.

Utilaje


ACASA > UTILAJE

Ce este Eco Global

Va oferim sprijin in lupta cu deseurile

Profita si Recicleaza

Eco Global face totul mai usor. Va punem la dispozitie diferite masini de compactare, in functie de volumul in care este administrat deseul, si adaptam serviciul de transport, astfel incat nimic sa nu va impiedice evolutia afacerii

Filozofia serviciilor noastre va ofera diverse posibilitati de cumparare sau inchiriere de masini de compactare. Compania noastra este preocupata de obtinerea celor mai bune beneficii ale reciclarii deseurilor pe care le generati, facilitand gestionarea deseurilor pentru protejarea mediului si pentru finantele companiei.

Gama de masini de compactare ECOMPRESS este proiectata astfel incat sa nu ocupe spatiu in depozit, si sa un produca vibratii sau zgomote acustice puternice, care pot perturba muncitorii sau vecinii. Gama larga garanteaza masina compactoare adecvata pentru nevoile companiei.

In prezent dispunem de trei modele diferite, in functie de capacitate si putere: W-60, W-60 Plus, W250-fiind cel mai mare. De asemenea, putem dezvolta proiecte de masini de compactare personalizate in functie de dimensiune ,putere, volum, culoare, in conformitate cu nevoile companiei.

Toate masinile de compactare sunt definite pentru diferite materiale, precum hartie, carton, plastic, pet, span, reziduri textile, poliuretan, burete s.a.

Modele oferite

Masini de compactare ECOMPRESS

Ce servicii va oferim

Masini de Compactare, Mentenanta in vanzare, chirie sau custodie, Preluarea deseului

Avem mai mult de 25 de ani de experienta in dezvoltarea utilajelor.

Suna-ne chiar azi sau contacteaza-ne prin mail si beneficiaza de consultanta gratis!

 

INCEPE URMATORUL PROIECT